Tours

As usual we have an exciting schedule of Tours planned for this coming year which we are sure attendees will find exciting, interesting, informative, educational and above all else enjoyable . Whilst these tours are in the first instance intended primary for our Association Members, we always welcome non-members to join us on our tours (places permitting) to enable you to get a first hand insight into our Association. If you are not a member but would like to attend a particular tour then please email our Tours Organiser (atatours20@gmail.com) and ask for details of how you can attend.

Her zamanki gibi, katılımcıların heyecan verici, ilginç, bilgilendirici, eğitici ve her şeyden önce keyifli bulacağından emin olacağımız bu gelecek yıl için planladığımız heyecan verici bir tur programımız var. Bu turlar ilk olarak Dernek Üyelerimiz için öncelikli olmakla birlikte, dernekle ilgili ilk elden bilgi alabilmeniz için üye olmayanları turlarımızda (izin verilen yerler) bize katılmaya davet ediyoruz. Üye değilseniz ancak belirli bir tura katılmak istiyorsanız, lütfen Tours Organizatörümüze (atatours20@gmail.com) e-posta gönderin ve nasıl katılabileceğinize dair ayrıntılar isteyin