Discounts

The friendly listening association with a heart, supporting good causes in Northern Cyprus for the benefit of everyone

DISCOUNTS: The Anglo Turkish Association of Northern Cyprus – Kuzey Kıbrıs Türk Ingiliz Derneği has negotiated discounts for our members at the following establishments (Please show your paid up ATA membership card and discuss the discount with the organisation BEFORE entering into an agreement to ‘purchase’ any service they provide.

İNDIRIMLER: Kuzey Kıbrıs Türk – İngiliz Derneği, üyelerimizin yararlanabilmesi için bazı işyerlerinden (Liste ektedir) indirim elde etmiştir. Güncel üyelik kartınızı  göstermeniz halinde talep edeceğiniz hizmet karşılığı belirlenen orandaki indirim sizlere sağlanacaktır.

Telephone No: 0533 833 0841

Telephone No: 0533 833 0841

(Karaoğlanoğlu)

Telephone No: 0392 822 4080

(Mehmetçik – Iskele)

Telephone No: 0392 375 5550 / 0548 868 7419

(Ҫatalköy)

Telephone No: 0533 840 2447

(Alsancak, Ҫatalköy, Girne & all other branches nationwide)

Telephone No: Alsancak; 0392 444 9378 Ҫatalköy 0392  444 9378 Girne; 0392 444 9378

(Lefkoşa)

Telephone No: 0392 225 5570

(Ҫatalköy)

Telephone No: 0533 854 4549 / 0392 815 9583

(Girne)

Telephone No: 0392 444 9944

(İlgaz)

Telephone No: 0542 882 1036 / 0533 824 1252

(Lefkoşa & Girne)

Telephone No: Lefkoşa; 0392 680 8080 Girne; 0392 815 5900

(Lefkoşa, Mağusa, Güzelyurt, İskele & Girne [Dr Suat Günsel University of Kyrenia Hospital])

Telephone No: Lefkoşa; 0392 444 0535 Mağusa; 0392 444 0535 xt 2430 Güzelyurt; 0392 444 0535 xt 2470 İskele; 0392 444 0535 xt 2424 Girne; [Dr Suat Günsel University of Kyrenia Hospital] 0392 815 9998

(Yeşiltepe)

Telephone No: 0542 883 1826

(Yeşiltepe)

Telephone No: 0548 871 1386

(Ozanköy)

Telephone No: 0533 849 7512

(Lefkoşa)

Telephone No: 0392 228 8322

(Girne)

Telephone No: 0392 815 2815

(Karaoğlanoğlu)

Telephone No: 0392 822 2911

Telephone No: 0533 860 4531

Notes:

1. Please raise any queries with the particular organisation in a non-offensive manner at the time of your interaction with them.
  2. Please advise the ATA Committee, in writing of any problems with the organisations, including the date, location and name of the personnel concerned.  Positive feedback is also very welcome.

Not:

1. Herhangi bir işyeri ile indirim konusunda  temasa geçmeniz halinde  talebinizi saygı kuralları çerçevesinde yapınız.
  2. Herhangi bir konuda sorun yaşanması halinde  ATA Yönetim Kuruluna  ilgili  işyeri ismi, adresi,ve sorumlu personel ismini  yazılı olarak bildirmenizi  ve / veya olumlu izleniminizi bildirmenizi rica ederiz.

If your members only page password does not work or you forget your password, email your Name, Telephone Number & Membership Number for the Current Year to our Webmaster and ask for an up to-date password.