Discounts

DISCOUNTS: The Anglo Turkish Association of Northern Cyprus – Kuzey Kıbrıs Türk Ingiliz Derneği has negotiated discounts for our members at the following establishments (Please show your paid up ATA membership card and discuss the discount with the organisation BEFORE entering into an agreement to ‘purchase’ any service they provide. Our Association Secretary can provide details of individual discounts upon request if required).

İNDIRIMLER: Kuzey Kıbrıs Türk – İngiliz Derneği, üyelerimizin yararlanabilmesi için bazı işyerlerinden (Liste ektedir) indirim elde etmiştir. Güncel üyelik kartınızı  göstermeniz halinde talep edeceğiniz hizmet karşılığı belirlenen orandaki indirim sizlere sağlanacaktır. İndirim oranlarıyla ilgili detayları arzu etmeniz halinde Dernek sekreterinden de elde edebilirsiniz.

Telephone No: 0392 444 0535

Telephone No: 0392 225 5570

Telephone No: 0392 680 8080

Telephone No: 0392 816 0126

Telephone No: 0392 815 2812

Telephone No: 0533 877 2378

Telephone No: 0392 444 9944

Telephone No: 0392 444 3782

Telephone No: 0392 444 9378

Telephone No: 0533 869 2998

Telephone No: 0392 821 1143

Notes:

1. Please raise any queries with the particular organisation in a non-offensive manner at the time of your interaction with them.
  2. Please advise the ATA Committee, in writing of any problems with the organisations, including the date, location and name of the personnel concerned.  Positive feedback is also very welcome.

Not:

1. Herhangi bir işyeri ile indirim konusunda  temasa geçmeniz halinde  talebinizi saygı kuralları çerçevesinde yapınız.
  2. Herhangi bir konuda sorun yaşanması halinde  ATA Yönetim Kuruluna  ilgili  işyeri ismi, adresi,ve sorumlu personel ismini  yazılı olarak bildirmenizi  ve / veya olumlu izleniminizi bildirmenizi rica ederiz.

If your members only page password does not work or you forget your password, email your Name, Telephone Number & Membership Number for the Current Year (2020) to our Webmaster and ask for an up to-date password.