Discounts

DISCOUNTS: The Anglo Turkish Association of Northern Cyprus – Kuzey Kıbrıs Türk Ingiliz Derneği has negotiated discounts for our members at the following establishments (Please show your paid up ATA membership card and discuss the discount with the organisation BEFORE entering into an agreement to ‘purchase’ any service they provide. Our Association Secretary can provide details of individual discounts upon request if required).

İNDIRIMLER: Kuzey Kıbrıs Türk – İngiliz Derneği, üyelerimizin yararlanabilmesi için bazı işyerlerinden (Liste ektedir) indirim elde etmiştir. Güncel üyelik kartınızı  göstermeniz halinde talep edeceğiniz hizmet karşılığı belirlenen orandaki indirim sizlere sağlanacaktır. İndirim oranlarıyla ilgili detayları arzu etmeniz halinde Dernek sekreterinden de elde edebilirsiniz.

Telephone Number: 0392 444 0535

Website: http://www.neareasthospital.com

Telephone Number: 0392 225 5570

Telephone Number: 0392 680 8080

Website: http://www.kolanbritish.com

Telephone Number: 0392 816 0126

Website: http://www.girnedisklinigi.com

Telephone Number: 0392 815 2812

Telephone Number: 0533 877 2378

Website: http://www.huseyinenginsoy.com

Telephone Number: 0392 444 9944

Website: http://www.erduranlab.com

Telephone Number: 0392 444 3782

Website: http://www.estasigorta.com

Telephone Number: 0533 869 2998

Website: http://www.allpetscyprus.com

Telephone Number: 0392 821 1143

Notes:

1. Please raise any queries with the particular organisation in a non-offensive manner at the time of your interaction with them.
  2. Please advise the ATA Committee, in writing of any problems with the organisations, including the date, location and name of the personnel concerned.  Positive feedback is also very welcome.

Not:

1. Herhangi bir işyeri ile indirim konusunda  temasa geçmeniz halinde  talebinizi saygı kuralları çerçevesinde yapınız.
  2. Herhangi bir konuda sorun yaşanması halinde  ATA Yönetim Kuruluna  ilgili  işyeri ismi, adresi,ve sorumlu personel ismini  yazılı olarak bildirmenizi  ve / veya olumlu izleniminizi bildirmenizi rica ederiz.